Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 113 beoordelingen

Winkelmand

De grootste van Twente Met 9,4 beoordeeld door 800+ klanten Ongekend goede service

Gazelle Ami C7 HMS 2022

De veelzijdige stadsfiets, Gazelle Ami C7 HMS 2022

Comfort, veiligheid én ontspannen rijplezier gaan in de Gazelle Ami C7 heel goed samen. Door de brede, lage instap kun je er heel gemakkelijk op gaan zitten – en daarbij je beide voeten op de grond houden. Datzelfde veilige gevoel heb je met remmen: zodra je weer stil staat, zet je beide voeten weer aan de grond. Gewoon heerlijk fietsen met krachtige ondersteuning.

Enkele voordelen van de Gazelle Ami C7

Lage instap

Veiligheid bij het fietsen is o zo belangrijk. De Ami heeft om die reden een extra lage en brede instap. Die maakt het op- en afstappen heel eenvoudig. Dus als je een keer plotseling hard in de remmen moet knijpen, sta je binnen no time met beide benen aan de grond. In combinatie met de 26-inch-wielen voel jij je zeker en veilig op de weg. Je kan gaan en staan waar je maar wilt!

Gazelle Ami C7 2022

De motor

De Shimano E5000 motor is een hele lichte (2,5 kg) en stille motor. De motor is uitstekend geschikt voor in en om de stad. Prima geschikt dus voor woon-werk verkeer of je dagelijkse boodschappen. Daarnaast gebruikt deze ook nog eens bijzonder weinig energie.

Gazelle Ami C7 HMS 2022​

Bron foto’s: © 2021 Koninklijke Gazelle Koninklijke Gazelle. (2021). [Productfoto’s Gazelle Ami C7]. https://www.gazelle.nl/. https://www.gazelle.nl/ami-c7-hms

Deze Gazelle Ami C7 HMS 2022 elektrische stadsfiets kopen voor de beste prijs?

Bronvermelding

(Deel)Teksten & Foto’s op deze site afkomstig van de website van Koninklijke Gazelle.

Koninklijke Gazelle. (2021). [Productfoto’s Gazelle Ami C7]. https://www.gazelle.nl/. https://www.gazelle.nl/ami-c7-hms