Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 137 beoordelingen
js_loader

0producten in je winkelwagen

De grootste van Twente Met 9,4 beoordeeld door 800+ klanten Ongekend goede service

Retourneren

Het kan altijd voor komen dat een product om wat voor reden dan ook niet is wat u ervan verwacht had. Wij van Morsink Tweewielers gaan hier zo soepel mogelijk mee om. In het kort: Je hebt 30 dagen om je producten te ruilen. Deze producten dienen dan wel in ongedragen en originele staat zijn en voorzien van alle originele labels en etiketten. Dit geldt ook voor artikelen in de uitverkoop. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@morsinktweewielers.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Fiets retourneren?

U heeft 14 dagen na aankoop om fietsen te retourneren onder bepaalde voorwaarden. Hiervoor geldt dat ze in ongebruikte en originele staat zijn. Als u uw fiets wil retourneren, kunt u hiervoor contact opnemen met onze verkoopafdeling.

Kleding, accessoires, onderdelen en dergelijke retourneren?

Deze producten kunt u binnen 14 dagen retourneren. Hiervoor kunt u het retourformulier uitprinten en invullen en deze meezenden met het product. Zodra we uw retour hebben ontvangen en hebben beoordeeld maken we het bedrag binnen twee weken aan u over. Producten met zichtbare gebruikssporen, missende onderdelen of een missende / beschadigde originele verpakking kunnen wij niet als retour accepteren. Wij zenden deze dan retour afzender.

Wat zijn de voorwaarden om te retourneren?

 • Retourneren van een fiets kan tot 14 dagen na de factuurdatum van uw aankoop. Neem contact op met ons.
 • Retourneren van een onderdeel of accessoire kan tot 14 dagen na de factuurdatum van uw aankoop.
 • Het product is compleet, ongebruikt en zit in de originele verpakking.
 • Bij de aankoop van een samengestelde aanbieding of een bundel product, dan kunt u alleen de complete bundel aan ons retourneren.

Uitzonderingen die we niet retour nemen zijn:

 • Artikelen of producten met montage- of gebruikssporen.
 • Artikelen of producten met missende of beschadigde originele verpakking.
 • Producten met software welke de verzegeling is verbroken en/of speciaal op framenummer bestelt zijn.
 • (GPS) apparatuur dat geregistreerd of gebruikt is.
 • Producten die op naam zijn gesteld in het register van het RDW (bijvoorbeeld Speed pedelecs).
 • Producten die tot stand zijn gekomen overeenkomstig door jou aangegeven specificaties.
 • Producten die kunnen verouderen of bederven.
 • Producten die in verband met hygiëne niet retour genomen kunnen worden.

Het kan zijn dat u een artikel wilt ruilen. Bijvoorbeeld als de maat niet goed is of als u een ander kleur wilt. U kunt dus niet ruilen voor een compleet ander product met een andere prijs e.d. De procedure hiervoor is als volgt:

U stuurt een e-mail naar info@morsinktweewielers.nl met de volgende gegevens. Volledige naam en adresgegevens,  factuurnummer en reden van retour zenden. Graag duidelijk vermelden waarvoor u het wilt ruilen.

Vergeet niet uw bankrelatie, rekeningnummer e.d. te vermelden indien het artikel gecrediteerd moet worden.

Let op: de verzendkosten van ruildelen naar Morsink Tweewielers zijn altijd voor rekening van de klant. Het is ook mogelijk om te ruilen in de winkel op vertoon van de aankoopnota.

Verkeerd of incompleet geleverd?
Het kan zijn dat er een verkeerd artikel is geleverd, terwijl u het goede heeft besteld. De procedure hiervoor is als volgt: U stuurt een e-mail naar info@morsinktweewielers.nl met de volgende gegevens. Volledige naam en adresgegevens,  factuurnummer en reden van retour zenden. Graag duidelijk vermelden welk artikel u had moeten ontvangen. Vergeet niet uw bankrelatie, rekeningnummer e.d. te vermelden indien het artikel gecrediteerd moet worden.

Wij zullen u vervolgens een retourbiljet sturen, waarmee u kosteloos het pakket kunt terugsturen. De door uzelf gemaakte kosten worden niet vergoed. Ontbreken er één of meer artikelen in uw bestelling, neem dan eveneens zo snel mogelijk contact op met Morsink Tweewielers. Per mail: info@morsinktweewielers.nl of per telefoon 0547-274344. Vermeld het factuurnummer en het ontbrekende artikel. We zullen dit z.s.m. in behandeling nemen en u zo snel mogelijk de juiste artikelen nasturen.

Herroepingsrecht
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket of € 45,00 per fiets raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@morsinktweewielers.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.