Retourneren?

U heeft 14 dagen na aankoop om fietsen te retourneren onder bepaalde voorwaarden. Hiervoor geldt dat ze in ongebruikte en originele staat zijn. Als u uw fiets wil retourneren, kunt u hiervoor contact opnemen met onze verkoopafdeling.

Accessoires kunt u binnen 14 dagen retourneren. Hiervoor kunt u het Retourformulier uitprinten en invullen en deze meezenden met het product. Zodra we uw retour hebben ontvangen en hebben beoordeeld maken we het bedrag binnen twee weken aan u over. Producten met zichtbare gebruikssporen, missende onderdelen of een missende / beschadigde originele verpakking kunnen wij niet als retour accepteren.

Wat zijn de voorwaarden om te retourneren?

 • Retourneren van een fiets kan tot 14 dagen na de factuurdatum van uw aankoop.
 • Retourneren van een onderdeel of accessoire kan tot 14 dagen na de factuurdatum van uw aankoop.
 • Het product is compleet, ongebruikt en zit in de originele verpakking.
 • Bij de aankoop van een samengestelde aanbieding of een bundel product, dan kunt u alleen de complete bundel aan ons retourneren.

Uitzonderingen die we niet retour nemen zijn:

 • Artikelen of producten met montage- of gebruikssporen.
 • Artikelen of producten met missende of beschadigde originele verpakking.
 • Producten met software waarvan de verzegeling is verbroken.
 • GPS apparatuur dat geregistreerd of gebruikt is.
 • Producten die op naam zijn gesteld in het register van het RDW (bijvoorbeeld Speed pedelecs).

Het kan zijn dat u een artikel wilt ruilen. Bijvoorbeeld als de maat niet goed is of als u een ander kleur wilt. U kunt dus niet ruilen voor een compleet ander product met een andere prijs e.d. De procedure hiervoor is als volgt:

U stuurt een e-mail naar info@morsinktweewielers.nl met de volgende gegevens. Volledige naam en adresgegevens,  factuurnummer en reden van retour zenden. Graag duidelijk vermelden waarvoor u het wilt ruilen.

Vergeet niet uw bankrelatie, rekeningnummer e.d. te vermelden indien het artikel gecrediteerd moet worden.

Let op: de verzendkosten van ruildelen naar Morsink Tweewielers zijn altijd voor rekening van de klant. Het is ook mogelijk om te ruilen in de winkel op vertoon van de aankoopnota.

Verkeerd of incompleet geleverd

Het kan zijn dat er een verkeerd artikel is geleverd, terwijl u het goede heeft besteld. De procedure hiervoor is als volgt: U stuurt een e-mail naar info@morsinktweewielers.nl met de volgende gegevens. Volledige naam en adresgegevens,  factuurnummer en reden van retour zenden. Graag duidelijk vermelden welk artikel u had moeten ontvangen. Vergeet niet uw bankrelatie, rekeningnummer e.d. te vermelden indien het artikel gecrediteerd moet worden.

Wij zullen u vervolgens een retourbiljet sturen, waarmee u kosteloos het pakket kunt terugsturen. De door uzelf gemaakte kosten worden niet vergoed. Ontbreken er één of meer artikelen in uw bestelling, neem dan eveneens zo snel mogelijk contact op met Morsink Tweewielers. Per mail: info@morsinktweewielers.nl of per telefoon 0547-274344. Vermeld het factuurnummer en het ontbrekende artikel. We zullen dit z.s.m. in behandeling nemen en u zo snel mogelijk de juiste artikelen nasturen.

Herroepingsrecht

Na ontvangst van de bestelling heeft u een bedenktijd van zeven werkdagen waarbinnen u de koopovereenkomst zonder opgaaf van redenen mag herroepen (ontbinden). De bedenktijd is bij bepaalde producten niet van toepassing:

» Maatwerk of producten met een duidelijk persoonlijk karakter.

Wij lossen eventuele problemen betreffende een bestelling netjes op.

Neem contact met ons op als u een probleem heeft met een bestelling. Wij zullen u dan precies vertellen welke stappen wij gaan ondernemen om uw probleem op te lossen.

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

 • Producten die op naam geregistreerd staan
 • Producten die speciaal voor u besteld zijn
 • Producten die tot stand zijn gekomen overeenkomstig door u aangegeven specificaties
 • Producten die kunnen verouderen of bederven
 • Producten die in verband met hygiëne niet retour genomen kunnen worden
 • Producten die voor u rijklaar en/of afgesteld zijn