Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 132 beoordelingen
js_loader

0producten in je winkelwagen

De grootste van Twente Met 9,4 beoordeeld door 800+ klanten Ongekend goede service
Kies je productgroep
Prijs
Prijs - slider
Prijs - inputs
Merk
Merk
+ Meer tonen
Aantal fietsen
Aantal fietsen
Kantelbaar
Kantelbaar
Inklapbaar
Inklapbaar
Materiaal
Materiaal
+ Meer tonen
Inhoud
Inhoud
+ Meer tonen
Type gordel
Type gordel
Verstelbare voetsteuntjes?
Verstelbare voetsteuntjes?
Maximale gewicht kind
Maximale gewicht kind
+ Meer tonen
Leeftijd kind
Leeftijd kind
Bevestiging
Bevestiging
+ Meer tonen
Afneembaar
Afneembaar
Bevestigingssysteem
Bevestigingssysteem
+ Meer tonen
Waterdichtheid
Waterdichtheid
Sluiting hoofdvak
Sluiting hoofdvak
+ Meer tonen
Plastic(BPA vrij)
Plastic(BPA vrij)
Type bidon
Type bidon

Resultaat 1–24 van de 1272 resultaten wordt getoond

  • XLC Bidon
    7,95
  • XLC Ring
    10,50
  • XLC Ring
    10,50

Elektrische fiets accessoires

Als trotse bezitter van een elektrische fiets wilt u natuurlijk het maximale uit uw fiets halen. Naast het gemak en de duurzaamheid die een elektrische fiets biedt, zijn er talloze accessoires verkrijgbaar die uw fietservaring nog beter maken. Goede elektrische fiets accessoires passen precies op uw fiets, maken uw fietstocht veiliger en kunnen nooit zomaar losraken.

Wat zijn elektrische fiets accessoires?

Elektrische fiets accessoires zijn extra toevoegingen aan uw e-bike die uw fietservaring nog beter of veiliger maken. Er zijn verschillende soorten accessoires verkrijgbaar die variëren van praktische toevoegingen zoals fietstassen en fietsmanden tot technologische gadgets zoals fietscomputers, kilometertellers of navigatiesystemen voor elektrische fietsen. Ook een slot voor uw elektrische fiets is een accessoire dat u niet wilt missen.

Accessoires voor alle merken e-bikes

Elektrische fiets accessoires zijn verkrijgbaar voor alle merken e-bikes, van Gazelle tot Sparta en van Batavus tot Koga. Of u nu op zoek bent naar accessoires voor uw Gazelle elektrische fiets of voor een ander merk, u vindt het in onze webshop of bezoek onze showroom!

Gazelle elektrische fiets accessoires

Als één van de bekendste elektrische fietsmerken in Nederland, biedt Gazelle een breed scala aan accessoires voor hun e-bikes. Een aantal populaire accessoires zijn de dubbele fietstas voor Gazelle elektrische fietsen en de voordrager van bamboe.

Welke e bike accessoires mogen niet ontbreken op uw fiets?

Als fietsliefhebber bent u natuurlijk graag onderweg met uw elektrische fiets en dan is het handig om een aantal elektrische fiets accessoires in uw bezit te hebben.

Fietstassen: Een fietstas is natuurlijk een onmisbaar accessoire om uw spullen in op te bergen tijdens het fietsen, zoals uw boodschappen of uw laptop. Er zijn verschillende soorten fietstassen beschikbaar, zoals enkele tassen, dubbele tassen en stuurtassen.

Fietsmand: Een fietsmand op uw fiets is een accessoire dat net wat meer ruimte biedt op uw elektrische fiets. Er zijn verschillende soorten fietsmanden beschikbaar. Check altijd vooraf of de fietsmand goed bevestigd kan worden aan uw fiets.

Fietsbel: Een fietsbel is een verplicht elektrische fiets accessoire. Veel merken leveren fietsen compleet met bel maar soms worden elektrische fietsen ook zonder bel geleverd. Met een fietsbel kunt u andere weggebruikers waarschuwen dat u eraan komt.

Spiegels: Elektrische fietsen zijn snel en een accessoire dat u niet wilt missen zijn de elektrische fietsspiegels. Zo kunt u gemakkelijk andere weggebruikers in de gaten houden en hoeft u niet meer om te kijken. Achter u moeten kijken kan, zeker bij hogere snelheden, gevaarlijk zijn.

Fietshelm: Een ander elektrische fiets accessoire is de fietshelm! Ga veilig de weg op en kies voor een goede helm. Hoewel het dragen van een fietshelm niet verplicht is in Nederland, kan het wel bijdragen aan uw veiligheid op de weg. Met een helm bent u goed beschermd, mocht er onverhoopt iets gebeuren onderweg. Er zijn zelfs speciale e bike helmen beschikbaar!

Verlichting: Goede verlichting is belangrijk voor uw veiligheid op de weg, vooral wanneer u ‘s avonds of ‘s nachts fietst. Zorg ervoor dat uw fietsverlichting goed werkt en voldoet aan de wettelijke eisen. U kunt ook kiezen voor extra verlichting op uw fiets.

Slot: Een goed fietsslot is een belangrijk accessoire bij een elektrische fiets, omdat deze extra gevoelig zijn voor diefstal. Kies voor een slot met een ART-keurmerk en gebruik het slot op de juiste manier om uw fiets zo goed mogelijk te beveiligen.

Accusloten: Een essentieel onderdeel van uw elektrische fiets is uw accu. Deze is diefstalgevoelig en daarom is een accuslot zeker aan te raden. Deze accessoires voor uw elektrische fiets zorgen dat uw accu veilig blijft zitten waar hij hoort.

Een goed slot: onmisbaar accessoire voor uw elektrische fiets!

Een elektrische fiets kan een stevige investering zijn en het is daarom belangrijk om deze goed te beschermen tegen diefstal. Een goed fietsslot is daarom een van de meest gebruikte elektrische fiets accessoires.

Een elektrische fiets is namelijk extra aantrekkelijk voor dieven vanwege de hoge waarde en het gemak waarmee ze gestolen kunnen worden. Een goed fietsslot kan dus een belangrijke rol spelen in het voorkomen van diefstal.

Het is belangrijk om te beseffen dat een fietsslot niet 100% diefstalbestendig is, maar het kan wel een afschrikkende en vertragende werking hebben voor dieven. Een goed fietsslot is dan ook een essentieel accessoire op uw elektrische fiets.

Er zijn verschillende soorten fietssloten beschikbaar, zoals kettingsloten, beugelsloten en vouwsloten. Het is belangrijk om te kiezen voor een slot met een ART-keurmerk. Dit keurmerk wordt toegekend aan sloten die voldoen aan strenge veiligheidseisen en getest zijn op hun diefstalbestendigheid. Hoe hoger het aantal sterren op het ART-keurmerk, hoe beter het slot beveiligt tegen diefstal.

Naast het kiezen van het juiste type fietsslot en keurmerk, is het belangrijk om het slot op de juiste manier te gebruiken. Zorg ervoor dat het slot altijd aan een vast object zoals een fietsenrek of paal bevestigd wordt en dat het slot niet over de grond sleept. Ook is het verstandig om het slot hoog aan de fiets te bevestigen om het moeilijker te maken voor dieven om het slot open te breken. Een dief zal graag de grond gebruiken om bijvoorbeeld druk uit te oefenen op het slot. Wanneer u het slot hoog vastmaakt, is dit niet mogelijk.

Speciale accessoires voor uw e-bike

Naast de standaard e bike accessoires zijn er ook speciale accessoires beschikbaar die specifiek ontworpen zijn voor elektrische fietsen. Een voorbeeld hiervan is de accuhoes, die uw accu beschermt tegen schade en kou tijdens het fietsen in de winter. Een ander handig accessoire is de opladerhouder, waarmee u uw oplader gemakkelijk kunt meenemen tijdens het fietsen.

Daarnaast zijn er ook technologische gadgets beschikbaar die uw fietservaring nog beter maken. Een voorbeeld hiervan is het GPS-systeem, waarmee u makkelijk uw route kunt plannen en volgen tijdens fietstochten.

Elektrische fiets accessoires zijn niet alleen handig, maar kunnen ook zorgen voor extra veiligheid op de weg. Een voorbeeld hiervan is de verlichtingsset, waarmee u goed zichtbaar bent tijdens het fietsen in het donker. Ook een reflecterend vest kan bijdragen aan extra zichtbaarheid en veiligheid tijdens uw reis.

Bezoek onze showroom in Goor

Wilt u kennismaken met onze collectie elektrische fiets accessoires of een elektrische fiets kopen? Wij helpen u graag in onze showroom. Onze specialisten staan voor u klaar en kunnen u alles vertellen over fietsen en de beste accessoires voor elektrische fietsen!

Ons adres is: Mossendamsdwarsweg 2 in Goor (Overijssel)