Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 137 beoordelingen
js_loader

0producten in je winkelwagen

De grootste van Twente Met 9,4 beoordeeld door 800+ klanten Ongekend goede service

Morsink Tweewielers Sleutelservice

Bij aanschaf van een nieuwe fiets ontvangt u altijd twee sleutels. Mocht u een van uw fietssleutels verliezen dan kunt u direct, veilig en gemakkelijk online een nieuwe bestellen via Morsink Tweewielers.nl. Niet alleen is het handig altijd een reservesleutel te hebben voor uw fiets, ook is het voor de verzekering nodig twee originele sleutels te hebben van uw fiets wanneer deze bijvoorbeeld wordt gestolen. De verzekering verwacht dan dat u twee originele sleutels kunt overhandigen.

AXA-, Trelock- of Abus verloren?

Bestel hier gemakkelijk en snel online uw fietssleutel van het merk AXA, Trelock of Abus. Voor het bestellen van de nieuwe sleutel heeft u het sleutelnummer nodig. Deze vindt u op de (reserve)sleutel van uw fiets. Ook kunt u deze eventueel terugvinden op de factuur of uw verzekeringspolis. Het sleutelnummer kan bestaan uit zowel cijfers als letters. Geef altijd aan uw fietsverzekering door dat u een nieuwe sleutel heeft besteld. Deze sleutel wordt gemerkt met de C van ‘copy´ en moet worden geregistreerd bij uw verzekeraar om uw verzekering geldig te houden.
Sleutel van ander merk verloren

Bent u uw fietssleutel verloren en is deze niet van het merk AXA of Trelock of Abus?

Uiteraard kunt u dan ook een nieuwe fietssleutel bestellen. U kunt dan contact opnemen met ons en wij vertellen u over uw mogelijkheden.