Een goede fietsenwinkel in de nabijheid van Enschede en Deventer is geen overbodige luxe. De omgeving is sterk stedelijk ontwikkeld en veel mensen zijn dan ook afhankelijk van hun fiets als voornaamste transportmiddel. En met veel studenten in de regio, onder andere dankzij de aanwezigheid van de Universiteit van Twente, is er een grote vraag naar degelijke tweedehands fietsen. Bij Morsink Tweewielers in Goor hebben wij alles in huis voor zowel liefhebbers van de wielersport, als mensen die hun fiets nodig hebben als vervoersmiddel. En u kunt uw nieuwe of tweedehands fiets nog online in onze webshop bestellen ook!

Een sportieve fietsenwinkel voor sportievelingen in Enschede

De regio Enschede en Deventer staan bekend om de vele sportieve activiteiten die er jaarlijks worden gehouden. En met een evenement als de Fanny Blankers-Koen Games in Hengelo mag een fietsenwinkel waar u als liefhebber van de wielersport terecht kunt natuurlijk niet ontbreken. Bij Morsink Tweewielers hebben wij dan ook veel verschillende racefietsen en mountainbikes van bekende merken zoals Giant en Bulls opgenomen in ons assortiment. In onze fietsenwinkel bieden wij betaalbare fietsen aan voor iedere fietsfanaat in Enschede en Deventer. Is een nieuwe racefiets toch net wat te prijzig? Kijk dan eens bij onze goed onderhouden tweedehands fietsen. Uw voordeel kan voor bepaalde modellen zo oplopen tot een paar honderd euro.

Bestel of neem contact op

U bent natuurlijk van harte welkom om vanuit Deventer of Almelo naar onze fietsenwinkel toe te komen, maar het is ook mogelijk om de fiets van uw voorkeur te bestellen in onze webshop. Omdat onze fietsenwinkel in Goor precies in het midden van de driehoek Almelo, Hengelo en Deventer ligt, kunnen wij uw bestelling snel af komen leveren. En heeft u toch nog vragen over een van onze fietsen? Neem dan contact op met telefoonnummer 0547-274344 voor meer informatie.

Andere bezoekers bekeken ook:

Fietsenwinkel Hengelo | Bulls racefiets | Pegasus Siena