Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 112 beoordelingen
js_loader

Winkelmand

De grootste van Twente Met 9,4 beoordeeld door 800+ klanten Ongekend goede service

Een veelzijdige fietsenwinkel nabij Enschede

Een goede fietsenwinkel in de nabijheid van Enschede is geen overbodige luxe. De omgeving is sterk stedelijk ontwikkeld en veel mensen zijn dan ook afhankelijk van hun fiets als voornaamste transportmiddel. Met veel studenten in de regio, onder andere dankzij de aanwezigheid van de Universiteit van Twente, is er een grote vraag naar degelijke tweedehands en nieuwe fietsen. Bij Morsink Tweewielers in Goor hebben wij alles in huis voor u als fietser.

Een veelzijdige fietsenwinkel nabij Enschede

Een fietsenwinkel voor sportievelingen in Enschede

In onze winkel vindt u veel verschillende racefietsen en mountainbikes van bekende merken, zoals Giant en Bulls. Wanneer u onze fietsenwinkel bezoekt, ontdekt u dat we betaalbare fietsen voor iedere fietsfanaat in Enschede en omgeving aanbieden. Tevens hebben wij een groot online assortiment! Past een nieuwe fiets niet binnen uw budget? Kijk dan eens bij onze goed onderhouden tweedehands fietsen. Uw voordeel kan voor bepaalde modellen zo oplopen tot een paar honderd euro.

Bestel direct uw fiets of neem contact met ons op

U bent natuurlijk van harte welkom om vanuit Enschede of omgeving naar onze fietsenwinkel in Goor toe te komen, maar het is ook mogelijk om de fiets van uw voorkeur te bestellen in onze webshop. Omdat onze fietsenwinkel in Goor precies in het midden van de driehoek Almelo, Hengelo en Deventer ligt, kunnen wij uw bestelling snel af komen leveren. Heeft u toch nog vragen over onze fietsen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0547 – 27 43 44, ons een e-mail te sturen via info@morsinktweewielers.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Ruim assortiment

Bekijk ons ruime aanbod en kies uw favoriete fiets.

Persoonlijk advies in onze winkel

Bekijk ons assortiment online of bezoek onze winkel in Goor om te zien welke fietsen bij u passen. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Wij helpen u graag om een fiets te kiezen die aansluit op als uw wensen, eisen en verwachtingen. Meer informatie? Bel naar 0547 – 27 43 44.

Contact opnemen?

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of meer informatie? Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Bel naar 0547 – 27 43 44.

Andere bezoekers bekeken ook onze aanbiedingen: