Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 137 beoordelingen
js_loader

0producten in je winkelwagen

De grootste van Twente Met 9,4 beoordeeld door 800+ klanten Ongekend goede service

Gazelle Makki Load kopen: dé beste elektrische bakfiets van Gazelle

|
Bestel de Gazelle Makki Load
9+ score volgens klanten

o.b.v. meer dan 800 reviews

Gratis retourneren

binnen 30 dagen

Snelle levering

met verschillende pakketdiensten

Fysieke showroom

van ruim 2500 m2

De Gazelle Makki Load, een elektrische bakfiets, is ontworpen met input van ouders en met kinderen als uitgangspunt. De Makki Load van Gazelle is geen gewone elektrische bakfiets, maar een moderne bakfiets uit 2021 met alles erop en eraan.

Dit zorgt ervoor dat u samen met uw kinderen elke keer weer plezier maakt tijdens fietstochten. Met het kopen van deze elektrische bakfiets van kwaliteitsmerk Gazelle, de Makki Load uit 2021, bent u verzekerd van veiligheid en comfort. Ontdek de voordelen van het kopen van de bakfiets Makki Load.

De voordelen van de Gazelle Makki Load

Een elektrische bakfiets, zoals de Gazelle Makki Load, heeft ontzettend veel voordelen. Allereerst is het natuurlijk ‘gewoon’ een Gazelle. Een echt Nederlands topmerk waar ze alles weten van fietsen en elektrische fietsen. Dit maakt dat de Makki Load een innovatieve bakfiets waar u, zonder twijfel, jarenlang plezier van gaat hebben.

Daarnaast is een elektrische bakfiets natuurlijk heel fijn om op te fietsen. Normale bakfietsen, zonder ondersteuning, kunnen zwaar zijn om mee te fietsen. Zeker wanneer u 3 kinderen in de bak heeft zitten en een bruggetje over moet. Dit is met de Gazelle bakfiets Makki verleden tijd.

Bekijk al onze bakfietsen

 • 15% korting
  Batavus Fier 2
  Oorspronkelijke prijs was: 4.349,-.Huidige prijs is: 3.699,-.

  Bespaar: 650

 • 15% korting
  Gazelle Makki Load
  Oorspronkelijke prijs was: 4.999,-.Huidige prijs is: 4.249,-.

  Bespaar: 750

 • 5% korting
  Carqon Cruise
  Oorspronkelijke prijs was: 5.699,-.Huidige prijs is: 5.399,-.

  Bespaar: 300

 • 14% korting
  Gazelle Makki Load Connect
  Oorspronkelijke prijs was: 5.199,-.Huidige prijs is: 4.449,-.

  Bespaar: 750

Bosch motor in de Makki Load

Deze fijne elektrische bakfiets wordt aangedreven door een topkwaliteit motor van Bosch. Gazelle maakt in haar elektrische fietsen vaak ook al gebruik van de motoren van Bosch en dat doen ze nu weer. Deze motor is zeer krachtig en laat zich uitstekend combineren met de Gates riem en de Enviolo traploze versnellingsnaaf. De Gatesriem gaat vele malen langer mee dan een gewone ketting. Ook de Enviolo versnellingsnaaf is een zeer weloverwogen keuze. Deze versnellingsnaaf werkt namelijk ook uitstekend bij zwaardere belasting, wat natuurlijk bij een bakfiets gemakkelijk kan gebeuren. De Makki van Gazelle is een onderhoudsarme bakfiets dus!

Daarnaast maakt de Gazelle Makki Load gebruik van hydraulische schijfremmen. Deze remmen maken het mogelijk om zeer direct te remmen, wat natuurlijk heel fijn is met een bakfiets.

Hoge bak en toch makkelijk in- en uitstappen

De Gazelle Makki bakfiets heeft een vrij hoge bak. Dit zorgt voor extra veiligheid. Maar ook aan comfort is gedacht. Een hoge bak is natuurlijk niet makkelijk wanneer u uw kinderen in en uit moet laden.

Daarom is er een elegante instap-uitsparing gecreëerd waarbij ook nog een opstaptrede is gemaakt onder in de bakfiets. Zo kan ieder kind gemakkelijk zelf in en uit de Gazelle Makki stappen.

Comfort en veiligheid op nummer één

De Gazelle Makki Load is ontwikkeld aan de hand van gesprekken met ouders. En Gazelle is daarna echt op zoek gegaan naar oplossingen voor de vervoersproblemen van jonge ouders.

Dat zie bijvoorbeeld terug in de dubbele pootstandaard. Dit type standaard maakt het vrijwel onmogelijk om om te vallen. De Gazelle Makki elektrische bakfiets staat dus stevig en veilig.

Wilt u vertrekken? Dat klapt u de dubbele standaard met een beweging moeiteloos in.

Wanneer u als ouder op deze Gazelle Makki bakfiets fietst, zal u merken dat het bijzonder comfortabel fietsen is. De geveerde voorvork zorgt voor een ontspannen en rustige rit

De accu van uw Gazelle Makki elektrische bakfiets

Een belangrijk onderdeel van uw elektrische bakfiets is de accu. Wanneer u een Gazelle Makki wil kopen, kunt u kiezen tussen twee accupakketten. De eerste is 400 watt en is meer dan voldoende voor dagelijks verkeer, bijvoorbeeld van en naar school.

Wilt u langere tochten maken of bijvoorbeeld op vakantie met uw Gazelle Makki? Dan is er ook een accu met 500 watt beschikbaar.

Gazelle Makki accessoires

Een goede bakfiets kan bijna niet zonder een mooie set accessoires en dat weten ze bij Gazelle maar al te goed. Daarom zijn er Gazelle Makki accessoires beschikbaar!

De Gazelle Makki regenhuif

In Nederland hebben we helaas niet altijd prachtig weer en kan het dus gebeuren dat u met uw elektrische Makki van Gazelle, door de regen naar bijvoorbeeld de school van uw kinderen moet fietsen. Daarvoor heeft Gazelle de Makki regenhuif ontwikkeld. Een stevige regenkap die u gemakkelijk aan uw bakfiets bevestigt. Zo zitten uw kinderen droog en ook nog volledig uit de wind.