Naast de aanschaf van nieuwe fietsen bent u bij Morsink Tweewielers tevens aan het juiste adres voor tweedehands fietsen. Een tweedehands fiets is perfect voor wanneer u een nieuwe fiets wilt maar hier geen klein fortuin aan uit wilt geven. Kom een kijkje nemen in onze showroom en fiets weg op uw nieuwe tweedehands fiets!

Bezoek onze showroom voor tweedehands fietsen

Op dit moment hebben wij nog geen tweedehands fietsen online staan. Natuurlijk hebben wij wel een grote voorraad aan gebruikte fietsen in onze showroom in Goor. Wij hebben diverse soorten fietsen:

De fietsen die wij voor u beschikbaar hebben gesteld zijn van diverse bekende kwaliteitsmerken. Denkt u hierbij aan Alpina, Buls, Gazelle, Giant en Sparta. Ook diverse andere merken worden in onze 2500 m2 tellende showroom vertegenwoordigd.

Kom ook langs in onze showroom

Wanneer komt u een kijkje nemen in onze showroom? Wij zijn iedere dag geopend, met uitzondering van de zondag. Natuurlijk mag u ook altijd even bellen als u op zoek bent naar een specifiek model fiets. Wellicht hebben wij deze voor u staan. U bereikt ons op 0547 – 27 43 44. U bent van harte welkom in onze showroom in Goor.