Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 137 beoordelingen
js_loader

2producten in je winkelwagen

De grootste van Twente Met 9,4 beoordeeld door 800+ klanten Ongekend goede service

nieuwsbrief juni

Gazelle grote prijswinnaar in de AD Fietstest en Kieskeurig E-bike Duurtest!

Drie Gazelle e-bikes als ‘best getest’ verkozen

Elk jaar test het Algemeen Dagblad de beste fietsen die verkocht worden op de Nederlandse markt. Dit jaar komt Gazelle als grote winnaar naar voren met maar liefst 3 modellen die ‘Best Getest’ zijn!

De Gazelle HeavyDuty C7+ HMB e-bike sleept met een gemiddeld eindcijfer van 8,3 de prijs ‘Best Getest’ binnen in de categorie ‘Elektrisch Lifestylefietsen ’. De Gazelle Makki Load Connect heeft het label ‘Beste Getest’ ontvangen in de categorie ‘Elektrische Bakfietsen op twee wielen’. De bakfiets krijgt van de jury een gemiddeld eindcijfer van 8,0.

Daarnaast scoort de Gazelle Grenoble C7+ HMB het hoogste eindcijfer (8,6) in de categorie ‘Elektrische stadsfietsen 2.500 tot 3.000 euro’ en komt daarmee ook als ‘Best Getest’ uit de test.

Vijf Gazelle e-bikes met predicaat ‘Goed uit de test’

Daarnaast is er nog meer mooi nieuws: maar liefst 5 modellen komen ‘Goed uit de test’ in de Kieskeurig E-bike Duurtest. Dat betekent dat de gemiddelde score van de beoordelingen hoger is dan een 8. Een super mooi resultaat! De fietsen die het predicaat hebben ontvangen zijn: Ultimate C380 HMB, Paris C7 HMB, Grenoble C7+ HMB, Avignon C380 HMB en Makki Load Connect.

Extra promotie

We willen je graag ondersteunen bij het promoten van deze prijswinnaars. Daarom hebben we een digitale toolkit samengesteld, met allerlei materialen die je kunt gebruiken om lokaal te adverteren of op jouw socials te delen. Ontdek de digitale toolkit:
Digitale toolkit AD Fietstest
Digitale toolkit Kieskeurig E-bike Duurtest