Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 113 beoordelingen

Winkelmand

De grootste van Twente Met 9,4 beoordeeld door 800+ klanten Ongekend goede service

Een moderne fietsenwinkel in Lochem

Bij de fietsenwinkel van Morsink Tweewielers in Goor, nabij Lochem, kunt u terecht voor alles dat u nodig heeft om ontspannen te kunnen fietsen. In een fietsland als Nederland wordt de fiets vaak als belangrijkste vervoersmiddel gezien. In regio Lochem is dit niet anders en de nabijheid van een goede fietsenwinkel zorgt ervoor dat mensen altijd veilig en met plezier op de fiets kunnen stappen. Bovendien kunt u bij ons niet alleen terecht voor een breed assortiment aan verschillende nieuwe en tweedehands fietsen, ook alle denkbare toebehoren zoals onderdelen, accessoires en zelfs speciale fietskleding kunt u in onze fietswinkel vinden.

een moderne fietsenwinkel in lochem

Een fietsenwinkel bij Lochem, een van de mooiste fietsgebieden van Nederland

In regio Lochem worden verschillende sportieve activiteiten gehouden waarvoor de nabijheid van een goede fietsenwinkel onontbeerlijk is. Zo wordt ieder jaar in de omgeving een triatlon gehouden en zijn er in Lochem verschillende wielerverenigingen in de buurt. Dat is ook niet zo verwonderlijk aangezien beide plaatsen omringd zijn door prachtige natuurgebieden waar fietsliefhebbers zich helemaal uit kunnen leven. Of u nu een elektrische fiets of een racefiets wilt aanschaffen, het kan allemaal.

Ruim assortiment

Kies uw producten uit ons ruime, en uitgebreide assortiment. Oók bent u van harte welkom in onze Winkel in Goor.

Bezoek onze uitgebreide fietsenwinkel

Kom naar onze fietsenwinkel voor een mooie nieuwe racefiets of mountainbike, elektrische fiets of een goed onderhouden tweedehandsfiets. U kunt onze fietsen ook in onze webshop bekijken en meteen uw bestelling plaatsen. Als u echter nog vragen heeft en niet naar onze fietsenwinkel kunt komen, kunt u ons vanuit Lochem natuurlijk ook gewoon bellen op telefoonnummer 0547 – 27 43 44. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Andere bezoekers bekeken ook onze aanbiedingen: