• De grootste van Twente
  • Beoordeeld met 9.4 door 1300+ klanten
  • Ongekend goede service
order
wishwish
cartcart
Bezig met laden.. wish wish

Bosch Kiox Kit

Klein, verbonden en baanbrekend: de Kiox biedt sportief ingestelde eBikers via de smartphone-app eBike.

€ 273,50

+ 41,95 (Accessoires)
  • Uitstekende garantievoorwaarden
  • Jarenlange ervaring
  • Concurrerende prijzen
  • Eigen werkplaats
  • 100% zekerheidsgarantie
payment
Informatie
Product informatie

Klein, verbonden en baanbrekend: de Kiox biedt sportief ingestelde eBikers via de smartphone-app eBike Connect toegang tot de digitale wereld en navigeert ze bovendien naar de gewenste bestemming. Op het robuuste kleurendisplay hebben eBikers de route en hun rijgegevens voortdurend in het zicht – en dankzij de afzonderlijke bedieningseenheid de eBike altijd onder controle. De Kiox registreert de ritten en stuurt alle relevante gegevens via de met Bluetooth verbonden smartphone ook naar de online-portal eBike Connect. Met een via Bluetooth verbonden hartslagmeter kan bovendien de training optimaal worden afgestemd. Dat maakt de Kiox tot de perfecte metgezel – voor sportieve tochten en voor het avontuur van Connected Biking.

 

Navigatie

 

Altijd op het juiste spoor: de nieuwe navigatiefunctie van de Kiox ondersteunt eBikers bij het verkennen van onbekende gebieden. De navigatie wordt via de smartphone gestart. Via Bluetooth is de boordcomputer hiermee verbonden en toont deze de geplande tocht op het display als een lijn die de eBiker het verloop van de route aangeeft.

 

Uiterst precieze oriëntatie

 

Wanneer de weg het doel is: de nieuwe navigatiefunctie van de boordcomputer is optimaal op de behoeften van sportieve eBikers afgestemd. De weergave op het display draait tijdens het rijden in de richting van de beweging; daarnaast toont de Kiox de afstand tot de bestemming. Op die manier kunnen tracks heel gemakkelijk worden afgereden.

 

Eenvoudigere routeplanning

 

Met speels gemak een eigen tocht: eBikers plannen routes heel eenvoudig in de eBike Connect-app of de online-portal en sturen die via de app naar de Kiox. Verbonden met komoot of Outdooractive zijn er nog veel meer routes in de buurt te ontdekken.

 

Individuele displays

 

Voor een heel persoonlijke rijbelevenis: schermen en keuze van de weergegeven rijgegevens kunnen op de Kiox eenvoudig worden geconfigureerd en aan de eigen behoeften worden aangepast. Zodat de eBiker zich volledig kan concentreren op wat plezier oplevert: eBiken.

 

Activiteiten registreren

 

De koppeling met de verbonden eBike-wereld van Bosch: de Kiox registreert alle relevante rijgegevens en draagt deze via een Bluetooth-verbinding over naar de eBike Connect-app. Na afloop van de rit kunnen alle activiteiten in de app of in de online-portal worden geanalyseerd.

 

Automatisch synchroniseren

 

Altijd alle informatie bij de hand: de gegevens worden automatisch via Bluetooth tussen de Kiox en de app gesynchroniseerd. Ook software-updates kunnen eenvoudig en draadloos op de boordcomputer worden geïnstalleerd.

 

Fitnessgegevens vastleggen

 

Voor de dagelijkse workout: de boordcomputer levert alle belangrijke trainingsgegevens in realtime en toont de trapfrequentie, het calorieverbruik of het eigen vermogen. Op die manier kunnen fitnessdoeleinden makkelijk worden ingesteld en gerealiseerd.

 

Training optimaliseren

 

Nog efficiënter eBiken: de Kiox kan via Bluetooth met een hartslagmeter worden verbonden. Daarmee zijn eBikers constant op de hoogte van de actuele hartslag en kunnen ze hun training optimaal inrichten.

 

Motivatie verhogen

 

De conditie verbeteren met de Kiox: de boordcomputer laat de eBiker weten of er boven of onder de persoonlijke gemiddelde snelheid wordt gereden. Dit moedigt aan om beter te presteren. Na afloop van de rit kunnen alle geregistreerde fitnessgegevens ook met Strava worden gedeeld – voor een perfect overzicht van de training.

 

Bosch eBike Kiox Display

 

Mooi design

Klein, maar groots in design: het compacte en handzame display zorgt voor een opgeruimd stuur en een minimalistische eBike-look. Het scherm is met stralende kleuren en een duidelijke gebruikersinterface geoptimaliseerd voor een zo goed mogelijke leesbaarheid.

 

Praktische magneethouder

 

Perfect voor sportief gebruik: snel opgeborgen en toch goed bevestigd – dankzij de magneethouder kan de boordcomputer makkelijk worden aangebracht en afgenomen. Net als veel outdoor-apparaten beschikt de Kiox over een klein oogje aan de onderkant dat dient voor het vastzetten van een bevestigingslus.

 

Breukvast glas

 

Of het nu vuil of steenslag is: het display van krasvast glas is een taaie begeleider op de trail of in de stad.

 

Remote Compact

 

Hier blijft alles onder controle: via de toetsen van de afzonderlijke bedieningseenheid kan de boordcomputer comfortabel met de duim worden bediend. De duidelijk voelbare toetsdruk geeft de fietser heldere feedback.

 

Extra Informatie

Productnummer :

1270020424

Product categorie :

Fietsnavigatie
Details
Specificaties
Specificatie Details
Merk Bosch

Net binnen

Producten in de schijnwerpers

Bij Morsink Tweewielers in Goor kunt u terecht voor de aanschaf van een nieuwe fiets of gebruikte fiets, vele soorten fietsonderdelen, accessoires, kleding en de beste reparatieservice voor uw tweewieler.

Alle Fietsnavigatie