• De grootste van Twente
  • Beoordeeld met 9.4 door 1300+ klanten
  • Ongekend goede service
order
wishwish 0
cartcart 0
Bezig met laden.. wish wish

Willex Bagagetas Dubbel 1200

Een stevige dubbele fietstas met sportief uiterlijk om uw spullen op de fiets te vervoeren. Deze Willex bagagetas is handig voor de boodschappen, boeken etc.

Kleur :

wish

Maat :

wish

€ 74,95

+ 41,95 (Accessoires)
  • Uitstekende garantievoorwaarden
  • Jarenlange ervaring
  • Concurrerende prijzen
  • Eigen werkplaats
  • 100% zekerheidsgarantie
payment
Informatie
Product informatie

Een stevige dubbele fietstas met sportief uiterlijk om uw spullen op de fiets te vervoeren. Deze Willex bagagetas is handig voor de boodschappen, boeken etc. De dubbele tas wordt gemonteerd met handige klemhaken, dit zorgt voor een veilige stabiele bevestiging op de bagagedrager en is gemakkelijk te monteren. Na montage van de fietstas zijn de snelbinders nog te gebruiken, zo kunt u ook nog makkelijk extra bagage vervoeren onder uw snelbinders.

 

Veiligheid :

 

De Willex dubbele fietstas is voorzien van een veilige reflectie. Hij is voorzien van een reflecterende bies en een opvallende bedrukking. Zo bent u goed zichtbaar tijdens het fietsen. De dubbele tas heeft mooie aftekeningen die ook nog eens veiligheid bieden!

 

Handigheden :

 

De bagagetas is vergrootbaar met een extra rits. Zo is er dus nog meer ruimte te creëren voor de extra spullen. De voering van de bagagetas is zwart. Ook is er een handig binnenvak aanwezig en heeft de tas handige haakjes voor je sleutelbos etc. Deze haakjes zijn te vinden aan beide zijden van de fietstas.

 

De Willex dubbele bagagetas wordt geleverd met een gratis grote regenhoes!

Extra Informatie

Productnummer :

13313

Product categorie :

Dubbele fietstassen
Details
Specificaties
Specificatie Details
Merk Willex

Net binnen

Producten in de schijnwerpers

Bij Morsink Tweewielers in Goor kunt u terecht voor de aanschaf van een nieuwe fiets of gebruikte fiets, vele soorten fietsonderdelen, accessoires, kleding en de beste reparatieservice voor uw tweewieler.

Alle Dubbele fietstassen