• De grootste van Twente
  • Beoordeeld met 9.4 door 1300+ klanten
  • Ongekend goede service
order
wishwish 0
cartcart 0
Bezig met laden.. wish wish

Willex Afneembare Tasdrager

Uw dubbele tas telkens even snel van de fiets kunnen halen? Deze dubbele tas ook heel makkelijk kunnen meenemen met een extra handvat? De afneembare tasdrager van Willex is er speciaal voor gemaakt. Opvallend snel te bevestigen!

Kleur :

wish

€ 14,95

+ 41,95 (Accessoires)
  • Uitstekende garantievoorwaarden
  • Jarenlange ervaring
  • Concurrerende prijzen
  • Eigen werkplaats
  • 100% zekerheidsgarantie
payment
Informatie
Product informatie

Pak uw dubbele fietstas zo mee!

 

Deze zwarte, afneembare tasdrager is een handige uitvinding voor als u uw dubbele fietstas te allen tijde snel van de fiets wilt kunnen nemen, om ‘m vervolgens ook makkelijk te kunnen dragen. Bijvoorbeeld bij het winkelen. Deze afneembare tasdrager van Willex is ook geschikt voor andere merken dubbele fietstassen. Bijvoorbeeld die uit de Basil Bohème-serie. Heeft u een ander merk uit het assortiment van Morsink Tweewielers? Bel of mail ons, en we zoeken in ons magazijn op of deze tasdrager ook voor uw (huidige of aanstaande) dubbele fietstas te gebruiken is! De tasdrager monteert u in vijf snelle stappen. Dat wil zeggen: eerst het onderste deel van deze simpele maar slimme oplossing, dat bestaat uit een flexibel maar stevig plaatje. Deze bevestigt u met riempjes aan de bagagedrager. Het tweede plaatje, met het handvat, bevestigt u aan de bovenzijde, die u koppelt aan bijvoorbeeld de Bagagetas 1200, die speciaal hiervoor een opening heeft in het midden. Bij het fietsen liggen beide plaatjes op elkaar, waarbij deze met twee draaiknoppen aan elkaar vast te zetten zijn. Voor het ‘openen’ draait u de knoppen simpelweg weer los. U neemt de gehele dubbele tas vervolgens zo af, aan het handvat, dat een extra onderdeel is geworden van uw dubbele fietstas.

 

Hoe u het bevestigt? Zeer eenvoudig!

 

De montagehandleiding (een groot begrip voor een paar kleine handelingen) zit bij uw bestelling, en kunt u ook alvast hier vinden bij de afbeeldingen.

 

Let op!

 

Deze tasdrager is prima geschikt om uw dubbele fietstas van uw fiets te pakken en mee te nemen. Deze tasdrager is niet geschikt voor tassen met zware boodschappen. Als u de tassen vol met boodschappen doet en de tas terug wilt plaatsen of af wilt pakken dan komt er veel druk te staan op de bevestiging van de tasdrager. Dit kan ervoor zorgen dat de bevestiging afbreekt. Het afbreken van deze bevestiging wordt niet vergoed voor garantie.

Extra Informatie

Productnummer :

80204

Product categorie :

Accessoires fietstassen
Details
Specificaties
Specificatie Details
Merk Willex

Net binnen

Producten in de schijnwerpers

Bij Morsink Tweewielers in Goor kunt u terecht voor de aanschaf van een nieuwe fiets of gebruikte fiets, vele soorten fietsonderdelen, accessoires, kleding en de beste reparatieservice voor uw tweewieler.

Alle Accessoires fietstassen