Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 113 beoordelingen

Winkelmand

De grootste van Twente Met 9,4 beoordeeld door 800+ klanten Ongekend goede service

Medeo T10 HMB

De veelzijdige stadsfiets, Medeo T10 HMB

De Medeo T10 HMB is een zeer veelzijdige en functionele sportieve fiets. Het fraai vormgegeven sloping frame heeft een stijlvol ontworpen onderbuis welke doorloopt in het balhoofd. Waardoor de fiets goed te herkennen is. De goede wegligging in combinatie met de brede banden, verende voorvork en ergonomische grips maken de Medeo tot een zeer geschikte fiets voor recreatieve en commuter doeleinden.

Enkele voordelen van de Medeo T10 HMB

Medeo

De Gazelle Medeo combineert het beste van twee werelden. De performance- en stijlcomponenten stammen af van sportieve fietsen. Het comfort en gebruikersgemak zijn juist afgeleid van alledaagse stadsfietsen. Het resultaat is een comfortabele, sportieve e-bike waarmee je soepel door de stad navigeert. Hij is bovendien geschikt voor de ietwat langere ritten naar je werk.

Gazelle Medeo T10 HMB

Hydraulische schijfremmen

De hydraulische schijfremmen bieden vele voordelen. Je bent bijvoorbeeld verzekerd van uitstekende remprestaties onder alle omstandigheden. Dus ook als je in de regen of op een modderige weg moet remmen, sta je snel stil. De bediening is licht en de remkracht is prima te doseren dankzij de werking op oliedruk. Bijkomend voordeel van hydraulische schijfremmen is dat de velg niet slijt.

Gazelle Medeo T10 HMB

MIK-drager

Met behulp van een MIK-drager wordt het een stuk gemakkelijker om onmisbare accessoires op de fiets te bevestigen. Eén klik is voldoende om bijvoorbeeld je tas of mand op de drager vast te zetten. Binnen een handvol tellen is het gepiept. Andersom haal je de accessoires met één beweging weer van je fiets af. Het MIK-systeem is kortom de ideale manier om je fiets compleet te maken.

Gazelle Medeo T10 HMB

Bron foto’s: © 2021 Koninklijke Gazelle Koninklijke Gazelle. (2021). [Productfoto’s Medeo T10 HMB]. https://www.gazelle.nl/. https://www.gazelle.nl/medeo-t10-hmb

Deze Medeo T10 HMB elektrische stadsfiets kopen voor de beste prijs?

Bronvermelding

(Deel)Teksten & Foto’s op deze site afkomstig van de website van Koninklijke Gazelle.

Koninklijke Gazelle. (2021). [Productfoto’s Medeo T10 HMB]. https://www.gazelle.nl/. https://www.gazelle.nl/medeo-t10-hmb