Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 113 beoordelingen

Winkelmand

De grootste van Twente Met 9,4 beoordeeld door 800+ klanten Ongekend goede service

De Giant Ease is de moderne stadsfiets

Veel mensen gaan naar hun werk op een standaard stadsfiets, of maken andere dagelijkse ritjes op hun stalen ros. Maar dat kan anders. Wanneer u kiest voor de Giant Ease, kiest u voor een moderne versie van de aloude stadsfiets. Ontdek dit nieuwe type stadsfiets en fiets iedere dag met nog meer plezier naar uw werk.

[wpseo_breadcrumb]

Tweedehands fietsen van hoge kwaliteit in Enschede

De Giant Ease is de ideale combinatie tussen elektrische fiets en stadsfiets

Een elektrische fiets heeft vaak een hogere instap dan een gewone stadsfiets. Ook maakt de klassieke elektrische fiets vaak veel geluid. Met de Giant Ease is de ideale elektrische fiets op de markt gebracht. Deze fiets is namelijk gemakkelijk te bestijgen en maakt niet zoveel herrie. Hierdoor rijdt deze elektrische fiets als een stadsfiets, terwijl u toch de voordelen van een stadsfiets ervaart: makkelijk opstappen en geruisloos en licht rijden.

Ruim assortiment

Bekijk ons ruime aanbod en kies uw favoriete fiets.

Vraag om meer informatie

Vanwege het hoge rijgemak van de Giant Ease, wordt deze fiets vaak gebruikt als eerste elektrische fiets. Als u nog geen elektrische fiets rijdt, kan het zijn dat u nog wat vragen hebt over het gebruik van dit type fiets. Wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem daarom contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0547 – 27 43 44. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Goor.

Andere bezoekers bekeken ook onze aanbiedingen: