Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 128 beoordelingen
js_loader

0producten in je winkelwagen

De grootste van Twente Met 9,4 beoordeeld door 800+ klanten Ongekend goede service

Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt

De veelzijdige stadsfiets, Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt

De Ultimate C8 HMB Belt heeft niet alleen een sportieve uitstraling maar fietst ook nog eens comfortabel. Gekenmerkt door zijn innovatieve en dynamische design is de Ultimate een lust voor het oog. Dankzij het gunstige zwaartepunt en de stijfheid van het frame fietst de Ultimate C8 HMB Belt heerlijk stabiel. Op zoek naar iets anders? Bekijk hier de nieuwe fietsen.

Enkele voordelen van de Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt

Shimano Nexus 8

Bij een naafversnelling zijn de tandwielen verborgen in de naaf van het achterwiel. De naafversnelling is gevoelig voor de druk die ontstaat tijdens het trappen, schakel daarom altijd als je niet trapt. Dit type versnelling heeft minimaal onderhoud nodig, heeft geen zichtbare tandwielen en wordt vaak gecombineerd met een gesloten en open kettingkast.

Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt

Bosch Active Line Plus 3.0 (50Nm)

De Bosch Active Line Plus geeft een natuurlijke en geruisloze ondersteuning. Met een koppel van 50 Nm kan je hiermee bijna elk terrein aan. Of het nou vlak of heuvelachtig is, met deze motor kom je comfortabel aan op je bestemming.

Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt

Bron foto’s: © 2021 Koninklijke Gazelle Koninklijke Gazelle. (2021). [Productfoto’s Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt]. https://www.gazelle.nl/. https://www.gazelle.nl/ultimate-c8plus-hmb-belt

Deze Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt elektrische stadsfiets kopen voor de beste prijs?

Bronvermelding

(Deel)Teksten & Foto’s op deze site afkomstig van de website van Koninklijke Gazelle.

Koninklijke Gazelle. (2021). [Productfoto’s Gazelle Ultimate C8+ HMB Belt]. https://www.gazelle.nl/. https://www.gazelle.nl/ultimate-c8plus-hmb-belt