Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 113 beoordelingen

Winkelmand

De grootste van Twente Met 9,4 beoordeeld door 800+ klanten Ongekend goede service

Gazelle Chamonix kopen

Wilt u de Gazelle Chamonix kopen? Doe dit dan bij Morsink Tweewielers in Goor. Onze fietsspecialisten voorzien u van gedegen advies; niet alleen in de showroom maar ook telefonisch of per e-mail. We vertellen u graag waarom dit fietsmodel van Gazelle een goede koop is voor u. Zo heeft deze bijvoorbeeld een unieke kabelintegratie. Uw stuur staat daarom altijd in de juiste stand, dankzij de innovatieve Switch stuurpen.

[wpseo_breadcrumb]

Tweedehands fietsen van hoge kwaliteit in Enschede

De Gazelle Chamonix kunt u in onze webshop kopen

Een fiets is in veel gevallen een duurzame koop waar u nog lang van profiteert. Dit geldt ook voor het kopen van de Gazelle Chamonix. Deze fiets is comfortabel, omdat deze is voorzien van brede banden, ergonomisch gevormde handvatten en voorvorkvering. U zit in de juiste en fijnste houding door de verstelbare stuurpen met kabelintegratie. Daarnaast zijn de schijfremmen krachtig en goed te doseren, heeft het een krachtige motor en 630 Wh accu en worden de oneffenheden in het wegdek weggenomen door de zadelpen en voorvork. Deze fiets is samen met bijvoorbeeld de Gazelle Grenoble zeer geliefd onder het publiek.

Ruim assortiment

Bekijk ons ruime aanbod en kies uw favoriete fiets.

Kom langs in onze showroom

Wilt u de Gazelle Chamonix kopen of een ander model van Gazelle, zoals de Gazelle Miss Grace? Doe dit dan via onze webshop of loop eens onze showroom in Goor binnen. Hier maakt u een proefrit en staan onze specialisten voor u klaar. Heeft u vooraf vragen? Bel ons dan via 0547 – 27 43 44.

Andere bezoekers bekeken ook onze aanbiedingen: