Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 113 beoordelingen

Winkelmand

De grootste van Twente Met 9,4 beoordeeld door 800+ klanten Ongekend goede service

Elektrische bakfiets Overijssel

Een elektrische bakfiets koopt u in Overijssel bij Morsink Tweewielers, dé fietsenspeciaalzaak in Goor. In onze uitgebreide showroom bent u welkom om onze elektrische bakfietsen van dichtbij te bekijken of om uw favoriet uit te proberen. Hier wordt u tevens geadviseerd over de verschillende modellen, zodat u een weloverwogen aankoop doet. Daarnaast is het ook mogelijk om een elektrische bakfiets te bestellen via de webshop. Ontdek de mogelijkheden voor het aanschaffen van een elektrische bakfiets bij onze fietsenwinkel in Overijssel.

[wpseo_breadcrumb]

Tweedehands fietsen van hoge kwaliteit in Enschede

Vind de elektrische bakfiets bij onze zaak in Overijssel die voldoet aan uw wensen

Wilt u een elektrische bakfiets aanschaffen voor fietsverkeer in regio Overijssel? Een elektrische bakfiets fietst zeer comfortabel en licht dankzij de motor. Hierdoor fietst u zonder al te veel inspanning met een volle lading door de stad of natuur. In ons aanbod vindt u diverse A-merkmodellen van hoogwaardige kwaliteit. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een elektrische bakfiets van Gazelle of van Batavus. Wilt u meer weten over de verschillen tussen deze bakfietsen voordat u een bestelling plaatst? Ons team van fietsspecialisten adviseert u graag op basis van uw wensen.

Ruim assortiment

Bekijk ons ruime aanbod en kies uw favoriete fiets.

Stel ons uw vragen

Bestel een elektrische bakfiets bij onze fietsenwinkel in Overijssel of breng een bezoek aan de showroom! Wij staan voor u klaar met gedegen advies over al onze modellen, bijvoorbeeld over onze elektrische vouwfietsen als u liever een kleiner maatje koopt. Heeft u een vraag over het online bestellen van een fiets? Neem contact met ons op. Bel naar 0547 – 27 43 44 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Andere bezoekers bekeken ook onze aanbiedingen: