• De grootste van Twente
  • Beoordeeld met 9.4 door 1300+ klanten
  • Ongekend goede service
order
wishwish 0
cartcart 0
Bezig met laden.. wish wish

XLC Dubbele Fietstas Commuter Racktime

Een sportieve dubbele fietstas van het merk XLC. De XLC Commuter RT beschikt over twee ruime hoofdvakken en heeft een inhoud van ongeveer 31 liter.

Kleur :

wish

Maat :

wish

€ 98,95

+ 41,95 (Accessoires)
  • Uitstekende garantievoorwaarden
  • Jarenlange ervaring
  • Concurrerende prijzen
  • Eigen werkplaats
  • 100% zekerheidsgarantie
payment
Informatie
Product informatie

Een sportieve dubbele fietstas van het merk XLC. De XLC Commuter RT beschikt over twee ruime hoofdvakken en heeft een inhoud van ongeveer 31 liter. De tas is gemaakt van waterafstotend polyester en heeft reflectie aan drie zijden, zodat u goed zichtbaar bent op de weg. Een stoere tas door de antraciet grijze kleur en mooie details.

 

Rollen maar

 

De tas sluit u af met een rolsluiting. U rolt de tas dicht en kunt deze op vier verschillende punten vast maken met de haaksluiting. De rolsluiting maakt het mogelijk om de tas in hoogte te verstellen en bijvoorbeeld compact op te rollen als u minder bagage heeft.

 

Let op!

 

Deze fietstas van XLC is door de voorgemonteerde Snapit Adapter alleen te gebruiken op een Racktime bagagedrager. De Snapit Adapter is verstelbaar voor een smalle en brede Racktime bagagedrager. Het Snap-it systeem zorgt voor een héél handige manier van plaatsen en afnemen van deze tas. U bevestigt de fietstas met een klik en neemt hem met één handbeweging weer van de fiets af.

Extra Informatie

Productnummer :

2501708170

Product categorie :

Dubbele fietstassen
Details
Specificaties
Specificatie Details
Merk XLC

Net binnen

Producten in de schijnwerpers

Bij Morsink Tweewielers in Goor kunt u terecht voor de aanschaf van een nieuwe fiets of gebruikte fiets, vele soorten fietsonderdelen, accessoires, kleding en de beste reparatieservice voor uw tweewieler.

Alle Dubbele fietstassen