Falk Pantera Navigatie Ibex 32 Bekijk groter

Falk Pantera Navigatie Ibex 32

€ 399,00

Nieuw

Falk IBEX 32: de oplossing voor fietsvakanties en meer

Meer details

Falk IBEX 32: de oplossing voor fietsvakanties en meer

Falk is natuurlijk vooral bekend door de routekaarten die dit bedrijf al meer dan 70 jaar op de markt zet. Het is daarom niet zo gek dat dit bedrijf ook fietscomputers aanbiedt. De Falk IBEX 32 is zo’n fietscomputer en vooral voor mensen die regelmatig lange fietstochten maken, bijvoorbeeld op een fietsvakantie is deze fietscomputer van Falk superhandig. Deze fietscomputer is speciaal ontwikkeld voor de recreatieve fietser en heeft dus ook een wat minder sportieve uitstraling dan de fietscomputers die speciaal voor wielrenners zijn ontwikkeld. Het voordeel van de Falk IBEX 32 is dat er juist extra aandacht is aan de overzichtelijkheid en het gebruikersgemak. Een voorbeeld hiervan zijn de grote knoppen op de fietscomputer.

De kaarten van Falk zijn dé standaard

Dat de kaarten van Falk meer dan genoeg route-informatie geven is al langer bekend. Dezelfde kwaliteit biedt Falk bij de kaarten waarvan gebruik wordt gemaakt in de fietscomputer. Niet alleen de route wordt op een zeer overzichtelijke manier op het scherm geprojecteerd, er zijn allerlei interessante informatieve feitjes op te vragen. Wat de Falk IBEX 32 helemaal geweldig maakt is het feit dat naast de ‘normale’ wegen ook fietspaden, wandelpaden en zelfs bospaden op de fietscomputer terug te vinden zijn.

Informatie om je vrije tijd nog leuker in te delen

Ben je benieuwd of er interessante bezienswaardigheden in de buurt van je route liggen? De Marco Polo inside tips geven je hierover de beste informatie. Deze tips zijn in feite een reisgids op zich en laat de gebruiker precies weten waar hotels, cafés of Bed & Breakfasts in de buurt zijn. Zelfs als je tussen het fietsen door een eindje in de natuur wilt wandelen wijst de Falk IBEX 32 je op de mooiste wandelroutes in de omgeving.

Maak je routes met de Falk IBEX of op je PC

De Falk IBEX 32 geeft je vanzelfsprekend de mogelijkheid om je routes met behulp van dit navigatieapparaat uit te stippelen. Je voert gewoon je eindbestemming in, maar je hebt ook de mogelijkheid om de Falk zelf een route uit te laten stippelen als het startpunt invoert. De afstand die je af wilt leggen kan je hierbij aangeven. Ook kan je kiezen voor een fiets- of wandelroute, afhankelijk van de manier waarop je de omgeving wilt verkennen. De Falk Navi Manager kan je op je pc instaleren en zo kan je ook routes uitstippelen vanuit je luie stoel. Voor liefhebbers van een heuvelachtig parcours is het een enorm voordeel dat er een hoogteweergave onder de route wordt afgebeeld.

 

Specificaties van de Falk IBEX 32 BeNeLux

 

Robuuste behuizing

Gewicht: ca. 196 g

Waterdicht (IPX7)

Kleurendisplay, touchscreen, beeldschermdiagonaal 90 mm (3,5“)

Lithium-Ionen-Akku, 2.000 mAh

3D kompas

Barometer

8 GB geheugenopslag

Afmetingen: 10,8 x 6,2 x 1,7 cm

Geen beoordelingen aanwezig

Schrijf een beoordeling

Falk Pantera Navigatie Ibex 32

Falk Pantera Navigatie Ibex 32

Falk IBEX 32: de oplossing voor fietsvakanties en meer

Schrijf een beoordeling

5 Andere producten in dezelfde categorie:

Aanbiedingen