Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 113 beoordelingen

Winkelmand

De grootste van Twente Met 9,4 beoordeeld door 800+ klanten Ongekend goede service

Bezoek dé fietsenwinkel in de omgeving van Rijssen

Morsink Tweewielers in Goor is dé fietsenwinkel in regio’s Rijssen en Nijverdal voor nieuwe of tweedehands fietsen. Met de eer om ieder jaar als start- en finishplaats voor de prestigieuze Ronde van Overijssel te dienen, is Rijssen gebaat bij de nabijheid van een goede fietsenwinkel die snel sportfietsen en onderdelen levert. Ons team heeft bovendien het specialisme in huis om kwaliteit te garanderen.

Bezoek dé fietsenwinkel in de omgeving van Rijssen

Nieuwe of tweedehands fietsen koopt u in onze fietsenwinkel nabij Rijssen

Als u op zoek bent naar de juiste fiets om een goede tijd mee weg te zetten in de Ronde van Overijssel of gewoon op zoek bent naar een sportieve alledaagse fiets voor woon- en werkverkeer in regio Nijverdal, is de fietsenwinkel van Morsink Tweewielers uw partner. Dus ook als u liever naar een wielerwedstrijd kijkt in plaats van mee te doen, vindt u in onze fietsenwinkel nabij Almelo de ideale fiets. In de mooie omgeving van Nijverdal en Rijssen wordt immers ook veel gefietst ter ontspanning en ook aan de eisen van die doelgroep wil onze fietsenwinkel voldoen. Zo kunt u buiten racefietsen en mountainbikes ook bij ons terecht voor:

Zo leveren wij voor iedere fietser, groot of klein, de juiste nieuwe of tweedehands fietsen vanuit onze fietsenwinkel in Goor, gelegen nabij Nijverdal en Rijssen. Verder verkopen we diverse toebehoren zoals fietsverlichting, fietspompen en zadeltassen. U bestelt al onze producten eenvoudig en snel in de webshop.

Ruim assortiment

Kies uw producten uit ons ruime, en uitgebreide assortiment. Oók bent u van harte welkom in onze Winkel in Goor.

Neem vooral contact met ons op bij vragen

Bij vragen over onze fietsen of onze fietsaccessoires helpen wij u graag. Vanuit Rijssen, Lochem of Nijverdal is onze fietsenwinkel snel en goed bereikbaar, maar het is ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen, bijvoorbeeld bij vragen over onze tweedehands fietsen. Hiervoor belt u naar 0547 – 27 43 44. Onze specialisten staan u graag te woord en adviseren u tevens over de juiste fiets voor uw situatie.

Andere bezoekers bekeken ook onze aanbiedingen: