Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 113 beoordelingen

Winkelmand

De grootste van Twente Met 9,4 beoordeeld door 800+ klanten Ongekend goede service

Fietsenwinkel in Holten

Welkom bij Morsink Tweewielers in Goor, dé fietsenwinkel nabij Holten, in Oost-Nederland. Ten eerste hebben wij een fietsenshowroom van 2500 vierkante meter om te bezoeken en ten tweede bestelt u eenvoudig online, waar u ook woont. Wellicht wilt u graag in de buurt van Holten even met eigen ogen zien welke fietsen er in onze fietsenwinkel te vinden zijn. Daarom hebben wij een ruime voorraad aan fietsen voor u beschikbaar. Dit alles met de bedoeling u een groot assortiment te bieden, want zien doet ook beleven.

Fietsenwinkel Holten

Bezoek onze grote fietsenwinkel in regio Holten

Onze aandacht gaat vooral uit naar een optimale service in onze fietsenwinkel in regio Holten, want daar kunnen we ons in onderscheiden. Immers, alle merken hebben wij wel in onze showroom staan, zoals Giant, Sparta, Gazelle, Cortina of Batavus. In elke fietsenspeciaalzaak staan deze wel te koop, maar niet iedereen adviseert u even goed. Vooral als het gaat om maatvoering, functies en met welk doel u een fiets koopt. Wij zijn al generaties lang actief en bedreven in het verkopen van fietsen. Bovendien mag u in onze fietsenwinkel nabij Holten uitgebreid fietsen testen. Ten slotte hebben we hele interessante mogelijkheden om uw oude fiets in te ruilen. Kortom, uw zoektocht naar een fietsenwinkel in regio Holten, brengt u bij de beste dealer uit de regio. Wilt u een vrijblijvende scherpe offerte ontvangen? Dit regelen we voor u. Bovendien kunt u bij ons niet alleen terecht voor fietsen, ook fietsaccessoires en fietskleding behoort tot ons assortiment.

Bij ons koopt u ook elektrische fietsen

Onze fietsenwinkel nabij Holten heeft behalve normale fietsen ook een uitgebreid assortiment aan elektrische fietsen voor dames en heren, zoals mountainbikes en vouwfietsen. Ons groeiende assortiment heeft alles te maken met de grote vraag hiernaar. Het is toch ook heerlijk dat u zonder al te grote inspanning de heuvel kan overwinnen? Of dat u graag eens wat verder in de buurt wilt fietsen, wanneer u daar zin heeft. Kies bij ons zelf uit een achterwiel-, midden- of voorwielmotor of laat u adviseren wat de beste keuze is voor uw fietsbehoeftes.

fietsen ook een uitgebreid assortiment aan elektrische
fietsen voor dames
en heren, zoals mountainbikes en vouwfietsen.
Ons groeiende assortiment heeft alles te maken met de grote vraag hiernaar. Het
is toch ook heerlijk dat u zonder al te grote inspanning de heuvel kan
overwinnen? Of dat u graag eens wat verder in de buurt wilt fietsen, wanneer u
daar zin heeft. Kies bij ons zelf uit een achterwiel-, midden- of voorwielmotor
of laat u adviseren wat de beste keuze is voor uw fietsbehoeftes.

 

Ruim assortiment

Bekijk ons ruime aanbod en kies uw favoriete fiets.

Loop eens bij ons binnen

Wanneer u in de omgeving van Holten woont, loop dan eens onze fietsenwinkel in Goor binnen! Onze professionals staan voor u klaar en helpen u zo spoedig mogelijk verder. Zo geniet u binnenkort maximaal van de mooie fietsroutes in de regio! Heeft u vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 0547 – 27 43 44.

Andere bezoekers bekeken ook onze aanbiedingen: