Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 113 beoordelingen

Winkelmand

De grootste van Twente Met 9,4 beoordeeld door 800+ klanten Ongekend goede service

Een veelzijdige fietsenwinkel nabij Almelo

Morsink Tweewielers in Goor, een fietsenwinkel in regio Almelo, biedt u alles wat u nodig heeft voor het beoefenen van de wielersport. Als u ervan houdt om regelmatig op de fiets te stappen voor een lange tocht, hebben wij alles in huis om tijdens de rit comfort te bieden. Iedere fietstocht in de fraaie omgeving van Almelo wordt een succes met onze hulp!

een veelzijdige fietsenwinkel nabij Almelo

Dé fietsenwinkel nabij Almelo met een groot aanbod aan fietsen

Wanneer u in de buurt woont, kom dan zeker eens onze fietsenwinkel binnenwandelen. Voor iedere fietser, jong of oud, sportief of ontspannen, voor werk of plezier, hebben wij de perfecte fiets. U vindt bij ons onder andere:

  • Mountainbikes en racefietsen voor de sportievelingen onder ons.
  • Hybride en elektrische fietsen voor ontspannen toertochten.
  • Stads- en omafietsen voor dagelijks gebruik.
  • Transportfietsen voor harde werkers.
 

Natuurlijk hebben wij ook verschillende leuke modellen beschikbaar voor de kleine fietsers, met of zonder zijwieltjes. Ook voor alle accessoires die u nodig heeft om lang en comfortabel te blijven trappen, kunt u terecht bij onze fietsenwinkel in de omgeving van Almelo. Denk bijvoorbeeld aan bidons, fietsverlichting, complete fietscomputers, gereedschap, rugzakken, accu’s voor elektrische fietsen en heel veel andere scherp geprijsde fietsonderdelen.

Ruim assortiment

Kies uw producten uit ons ruime, en uitgebreide assortiment. Oók bent u van harte welkom in onze Winkel in Goor.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Alle accessoires, fietskleding en fietsen, zoals de Gazelle Ultimate, uit ons assortiment koopt u eenvoudig en snel online. Heeft u vragen over onze producten of wenst u meer informatie? Neem dan contact op met het team van onze fietsenwinkel nabij Holten door te bellen naar 0547 – 27 43 44 of door een e-mail te sturen naar info@morsinktweewielers.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel in Goor.

Andere bezoekers bekeken ook onze aanbiedingen: