Google Beoordelingen
4.7
Gebaseerd op 113 beoordelingen

Winkelmand

De grootste van Twente Met 9,4 beoordeeld door 800+ klanten Ongekend goede service

(Elektrische) Fiets leasen?

Morsink Tweewielers fiets lease via uw werkgever vanaf 1 januari 2020. Een topkwaliteit fiets voor een klein bedrag per maand!

Een groot deel van werkend Nederland woont op minder dan 15 kilometer van het werk. Dit is naar schatting zo’n 40%. Nederland wordt getypeerd als fietsland bij uitstek. Echter verkiezen we vaak de auto boven de fiets als vervoersmiddel van en naar het werk. Iets weerhoudt ons om te gaan fietsen. Het is gezonder, milieuvriendelijker en vaak ook nog sneller!

De Morsink Tweewielers fietslease zorgt dat iedereen gebruik kan maken van een goede (elektrische) fiets. Deze fiets of e-bike naar keuze wordt, met een operational lease, via de werkgever betaald en kan zonder zorgen en onderhoudskosten door de werknemers worden gebruik. Vraag bij ons naar de mogelijkheden!

Waarom een fiets leasen bij Morsink?

Al geregeld in 3-stappen!

Fiets lease | Morsink Tweewielers

1.

U zoekt bij ons een (elektrische) fiets uit inclusief alle opties die u er graag bij wilt hebben. Dit kan via de website of bij ons in de winkel.

2.

Wij vragen bij Bovagleasefiets.nl een scherpe offerte aan. In de offerte ziet u wat leaseprijs per maand bedraagt.

3.

U overhandigt deze offerte aan uw werkgever. Indien akkoord, sluit uw werkgever bij Bovag Leasefiets een leaseovereenkomst af.

Uw werkgever houdt maandelijks een gedeelte van de kosten in op uw salaris of verrekent het bijvoorbeeld met uw reiskostenvergoeding of andere onkostenvergoeding, zoals een eigen bijdrage voor het privégebruik van de fiets.