Sale! Pegasus Ravenna 8F Belt Bekijk groter

Pegasus Ravenna 8F Belt

€ 2.999,00

€ 2.399,00

Nieuw

Hoe eenvoudig en aangenaam modern fietsen kan zijn, ervaar je met de Ravenna E8 Belt.

Meer details

Hoe eenvoudig en aangenaam modern fietsen kan zijn, ervaar je met de Ravenna E8 Belt. Deze fiets is voorzien van de nieuwste technieken waaronder de aandrijving met de Gates tandriem. De tandriem wordt steeds populairder want hij maakt het fietsen lichter, schoner en stiller. De tandriem vergt bovendien nauwelijks onderhoud en gaat veel langer mee dan een reguliere ketting. Daarnaast is de fiets voorzien van de nieuwe Active Line Plus aandrijving. Deze middenmotor geeft je precies de onsteuning die jij wilt en stabiliseert, dankzij de lage ligging, je wegstabiliteit en gewichtsverdeling. De krachtige en veilige Magura HS-i hydraulische remmen zorgen met hun hogere remkracht voor een nog veiliger gevoel op de weg. 

 

De Ravenna E8 Belt e-bike is uitgerust met een Bosch Active Line Plus motor, uit de nieuwe generatie Bosch motoren. Deze betrouwbare en stille middenmotor garandeert een optimale wegligging en gewichtsverdeling. Deze Bosch Active Line Plus motor ondersteunt je tot 25km per uur. De krachtige Bosch middenmotor is ideaal voor dagelijkse, korte tochtjes maar ondersteunt je ook perfect tijdens een lange fietstocht.

 

De Ravenna E8 Belt e-bike is verkrijgbaar met meerdere accu’s. Je kunt kiezen voor een 400Wh en een 500Wh accu. Zo is er altijd een accu die bij jouw fietsstijl past! Maak je vooral kortere ritten op (overwegend) vlakke wegen? Dan is de 400Wh accu een goede keuze. Maak je vaak langere ritten op meer heuvelachtige wegen? Kies dan voor de 500Wh accu.

Voorvork:
Geveerd
Stuurpen:
Handverstelbaar
Zadelpen:
Geveerd
Type rem:
Hydraulische velgremmen
Aantal versnellingen:
8 versnellingen
Slot:
AXA Solid Plus
Type:
Ravenna 8F Belt
Kleur:
Zwartmat
Accupositie:
Accu onder bagagedrager
Motor positie:
Middenmotor
Merk Motor:
Bosch
Maat:
D45,D50,D55,D60
Merk:
Pegasus
Uitneembare accu:
Accu is uitneembaar
Type motor:
Active Line Plus
Versnellingsysteem:
Naafversnelling
Categorie:
Elektrische fietsen
Type frame:
Dames
Type elektrische fietsen:
Elektrische stadsfietsen

Geen beoordelingen aanwezig

Schrijf een beoordeling

Pegasus Ravenna 8F Belt

Pegasus Ravenna 8F Belt

Hoe eenvoudig en aangenaam modern fietsen kan zijn, ervaar je met de Ravenna E8 Belt.

Schrijf een beoordeling